Новият златен стандарт при александритните лазери

Accento Dual работи и с двете дължини на вълната: 755nm (Александритна дължина) и 1064nm (Nd: YAG)

Александритната дължина на вълната има отличен ефект при премахване на нежеланото окосмяване поради голямата дълбочина на проникване директно до космения фоликул. Accento Dual е идеалното решение за перманентна лазерна епилация и лечение на пигментации. Благодарение на високата абсорбция на меланин, лечението е ефективно и без опасност от увреждане на кожната тъкан.

Nd: YAG дължината на вълната има ниска абсорбция на меланин и по-дълбоко проникване в кожата поради високата си енергия. По този начин се работи върху слоя на дермата без увреждане на епидермиса, стимулира се синтеза колагена, кожата се стяга кожа и фини бръчки се изглаждат. Accento Dual е ефективен и при лечението на разширени вени.

Accento Dual – предпочитаният избор за професионалисти в областта на лазерните технологии

Accento Dual комбинира напреднали технически иновации с несравнима мощност и ефективност, което го прави предпочитан избор за професионалисти в областта на лазерните технологии.

Съчетава в себе си най-новите технологии за оптимизиране на лазерните терапии. Едно от ключовите предимства на Accento Dual е вътрешният контрол на температурата на лазерната резонаторна система. Тази функция позволява на устройството да поддържа стабилност и да бъде готово за употреба веднага, което е изключително важно за ефективността и непрекъснатостта на лечебния процес.

Също така, Accento се отличава с източник на високо напрежение, който постига пикова мощност на лазера от 30 000 вата за Nd:YAG и 50 000 вата за Александрит. Това гарантира изключителна ефективност и възможност за използване в разнообразни клинични приложения.

Освен това, изключителната технология на Accento с плосък връх на лазерния лъч позволява на енергията да се излъчва равномерно. Това намалява риска от странични ефекти като поствъзпалителна хиперпигментация (HPI), което е от съществено значение за безопасността и комфорта на пациентите.

Предимства на Accento Dual

Най-високата пикова мощност на пазара

С пикова мощност от 30 000 вата за Nd:YAG и 50 000 вата за Александрит, Accento Dual предоставя изключителна ефективност и прецизност. Тази висока мощност позволява по-бързо и по-ефективно третиране на зоните, като същевременно намалява времето за процедура.

Супер къс импулс от 1 милисекунда (ms)

Accento Dual предлага изключителна характеристика със своята способност да генерира супер къс импулс от едва 1 милисекунда (ms). Тази технология е резултат от внимателно проектиране и инженерни иновации, което позволява на устройството да доставя висока енергия в изключително кратък времеви период. Благодарение на този супер къс импулс, Accento Dual осигурява превъзходна точност при лечение, което е от съществено значение при извършването на прецизни и целенасочени процедури.

Предимството на краткия импулс е двойно. От една страна, той минимизира продължителността на експозицията на кожата към лазерната енергия, което значително намалява риска от странични ефекти, като изгаряния или дискомфорт. От друга страна, тази кратка, но интензивна енергийна експозиция е изключително ефективна при третиране на руси и фини косми, които традиционно са по-трудни за премахване с лазерна терапия.

Супер късият импулс на Accento Dual представлява значителна иновация в областта на лазерната терапия, като осигурява баланс между мощност и нежност. Това позволява на специалистите да провеждат процедури с повишена точност, гарантирайки оптимални резултати за пациентите с различни типове кожа и косми, включително и по-светли нюанси. Така Accento Dual се утвърждава като един от най-мощните и модерни лазерни уреди на пазара.

Дълъг импулс до 350 милисекунди (ms)

Отличава се със своята възможност за генериране на дълъг импулс до 350 милисекунди (ms), което представлява значителна иновация в областта на лазерните технологии. Тази впечатляваща гъвкавост в продължителността на импулса позволява на специалистите да настройват лечението според уникалните характеристики на кожата и специфичните нужди на всеки пациент. Може да бъде ефективно използван за широк спектър от дерматологични и естетични процедури.

Дългият импулс осигурява постепенно проникване на лазерната енергия, което е особено подходящо за лечение при пациенти с по-тъмни типове кожа. Тази настройка намалява риска от странични ефекти като зачервяване или изгаряне, като повишава комфорта на пациента по време на процедурата.
Освен това, дългият импулс предоставя уникална възможност за прецизно насочване на лазерната енергия към по-дълбоките слоеве на кожата. Това е от съществено значение при третиране на по-дълбоки лезии или по-груби косми, като по този начин Accento Dual се превръща в многофункционален инструмент, подходящ за разнообразни типове кожа.

В заключение, възможността за дълъг импулс до 350ms прави Accento Dual изключително адаптивно и универсално устройство, което се откроява със своята способност да предлага индивидуализирани решения за всеки пациент, увеличавайки ефикасността и безопасността на лазерните процедури.

Втори HD екран и HD камера с Hi-flux LED светлина

Интегрираната HD камера с Hi-flux LED светлина, която улеснява терапевта да проверява лезии, видими с просто око, в реално време чрез допълнителен втори HD екран.

Иновативен втори екран, който играе ключова роля в повишаването на точността и безопасността на лазерните процедури. Този втори екран предоставя детайлно визуално проследяване на процедурата, което е от съществено значение както за терапевта, така и за пациента.
Основната функция на този допълнителен екран е да предостави визуализация на лечебния процес в реално време. Това позволява на лекарите да наблюдават прецизно действието на лазера и да реагират незабавно при необходимост от корекция на параметрите на лечението. Така се увеличава точността на процедурата, като в същото време се минимизира риска от потенциални странични ефекти.
Пациентите също имат полза от този втори екран, тъй като той им предоставя възможността да се чувстват по-ангажирани и информирани по време на процедурата. Видимостта на хода на третирането в реално време може да намали тревожността и да увеличи доверието на пациента в процеса и в специалиста, който го изпълнява.

Съчетанието на интегрираната камера с оптично увеличение до 5 пъти и втория екран е ключово за предоставянето на висококачествена, прецизна и безопасна лазерна терапия. Тази технология позволява на лекарите да извършват процедури с повишена детайлност и точност, като в същото време подобрява комфорта и удовлетвореността на пациентите.

Безжичен (Wi-Fi) педал

Предлага удобството на двойно управление – може да се активира както чрез натискане на бутона на апликатора, така и чрез иновативен безжичен педал с Wi-Fi връзка. Това предоставя гъвкавост на специалистите при провеждането на процедурите, като позволява интуитивна и безпроблемна работа с устройството, независимо от предпочитанията или нуждите на оператора.

Памет със записване до 420 клиента

Вградена функция за запаметяване, която позволява на потребителя да запази до 420 различни параметъра на процедурата. Това улеснява персонализирането на лечението за всеки отделен пациент. Освен това, устройството предоставя възможност за записване на информация за пациента до осем знака, което значително улеснява управлението на пациентските данни и повишава ефективността на клиничната работа.

Метални дистанционери – от 2мм до 20мм

Оборудван с иновативни метални дистанционери, изработени от висококачествени материали, осигуряват дълготрайност и стабилност при употреба. Проектирани са да издържат на интензивна употреба, като намаляват нуждата от замяна или допълнителни консумативи, което води до значително намаление на оперативните разходи и улесняване на работния процес.

За да осигури максимална адаптивност и ефективност при различни зони, Accento Dual включва спотове с разнообразни размери – 2, 4, 6, 8, 10, 12, 16 и 20мм. Тази впечатляваща гама от размери позволява финна настройка на лечението в зависимост от размера и спецификата на третираната зона. С най-големия спот размер от 20мм, процедурата може да бъде извършена изключително бързо, което е идеално за големи зони, осигурявайки в същото време висока ефективност и намаляване на времето за третиране.

ACCENTO DUAL – предпочитаният избор за професионалисти в областта на лазерните технологии

Accento Dual се отличава със своята издръжливост, гъвкавост и ефективност, което го прави идеален избор за професионално използване в различни клинични и естетични среди. Специално проектираните функции и аксесоари подчертават ангажимента на устройството към високата производителност и потребителското удовлетворение.

 • Вътрешен контрол на температурата на лазерната резонаторна система – тази функция позволява на устройството да поддържа стабилност и да бъде готово за употреба веднага.

 • Ексклузивната технология на Accento с плосък връх на лазерния лъч позволява на енергията да се излъчва равномерно и намалява риска от странични ефекти.

 • Иновативен апликатор с интегрирана HD камера с Hi-flux LED светлина, която улеснява терапевта да проверява лезии с просто око, в реално време чрез допълнителен втори HD екран.

 • Иновативни метални дистанционери, изработени от висококачествени материали с разнообразни размери – 2, 4, 6, 8, 10, 12, 16 и 20мм.

 • Супер ефективна охлаждаща система.

 • Лесен за използване потребителски интерфейс.

 • Вградена функция за запаметяване, която позволява на потребителя да запази до 420 различни параметъра на процедурата.

 • Най-високата пикова мощност от 30 000 вата за Nd:YAG и 50 000 вата за Александрит.

Работа без прекъсване

Вътрешен контрол на температурата на лазерната резонаторна система. Тази функция позволява на устройството да поддържа стабилност и да бъде готово за употреба веднага.

Лазерен лъч с плосък връх

Равномерно отдаване на енергия, благодарение на ексклузивната технология на Accento с плосък връх на лазерния лъч. Това намалява риска от странични ефекти като поствъзпалителна хиперпигментация (HPI).

Втори HD екран и HD камера с Hi-flux LED светлина

Интегрирана HD камера с Hi-flux LED светлина, която улеснява терапевта да проверява лезии с просто око, в реално време чрез допълнителен втори HD екран.

Метални дистанционери с разнообразни размери

Иновативни метални дистанционери с размери – 2, 4, 6, 8, 10, 12, 16 и 20мм.

Охлаждаща система

Използват се два метода на охлаждане: Криогенен газ и Криоджет устройство.

Интуитивен потребителски интерфейс

10,4 инчов монитор за добра видимост и лесен контрол.

Голям обем съхранявани данни

Параметрите могат да се съхраняват в паметта до 420 позиции.

Висока пикова мощност

Висока пикова мощност от 30 000 вата за Nd:YAG и 50 000 вата за Александрит.

Accento Dual се отличава със своята издръжливост, гъвкавост и ефективност, което го прави идеален избор за професионално използване в различни клинични и естетични среди. Специално проектираните функции и аксесоари подчертават ангажимента на устройството към високата производителност и потребителското удовлетворение.

Приложение

 • Премахване на пигментни петна

 • Отстраняване на лунички и бенки

 • Перманентна лазерна епилация

 • Премахване на хемангиоми

 • Лечение на разширени вени

 • Стягане и цялостно ревитализиране на кожата

Готови ли сте да разгърнете пълния потенциал на своя бизнес?

Свържете се с нас и нека общият ни път към успеха започне сега!

ЗАПИТВАНЕ