АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ

Най-мощният смарт апарат за антицелулитни процедури БЕЗ КОНСУМАТИВ в света. Aviva е интелигентна комбинация от 4 технологии, изключително ефикасни в борбата с целулита, редуцирането на подкожните мазнини и оформянето на тялото.

За по-лесна и безопасна работа. Прецизно, комфортно и бързо.
Правете корекции на зададените параметри по време на процедурата директно от апликатора.

Ново ниво антицелулитна терапия

Aviva издига антицелулитната терапия на съвсем друго ниво. Тази интелигентна система за оформяне на тялото, намаляване на подкожните мазнини и борба с целулита съчетава комфорт за пациента и терапевта с изключителна мощ, без да изисква консуматив, за да функционира.

ЗАПИТВАНЕ

Четворна мощ

Aviva е вторият апарат в света, който работи с най-мощната радиочестота, създавана някога (150W). Но е първият и единствен, който го постига без консумативи. Освен биполярните радиочестотни импулси, той интегрира още 3 технологии: инфрачервена светлина, дрениращи ролки и вакуум.

ЗАПИТВАНЕ

Ефект, който ще ви отличи

Aviva съчетава два вида енергийни и два вида механични въздействия (RF и IR + вакуум и масаж). Инфрачервената светлина нагрява повърхностните тъкани, радиочестотните вълни проникват в дълбочина, прилагайки продължително нагряване върху мастната тъкан и колагеновите влакна, вакуумът осигурява прецизно разпределение на енергията в дълбочина, а дрениращите ролки масажират и подобряват кръвообращението. Комбинацията от тези ефекти води до резултат, който клиентите ви ще запомнят.

Ролковият масаж ускорява кръвообращението и лимфната циркулация.

Инфрачервената светлина загрява основно повърхностната тъкан, както и подкожната в дълбочина до 15 мм.

Вакуумът подпомага повишеното проникване в дълбочина на радиочестотното излъчване.

Персонализирана терапия

Можете да избирате между два различни апликатора в зависимост от зоната, която искате да обработите. Контролните бутони върху апликаторите позволяват да променяте различни параметри в процеса на работа според спецификите на тялото на клиента, за да постигнете оптимални резултати с нулев дискомфорт.

Двойна филтрираща система за апликатора и тръбата, която не позволява да бъде блокирано преминаването на въздух.
Ефективно филтриране на външния излишък от етерични масла и примеси във въздуха с цел ефективно опазване на вътрешните компоненти и стабилизиране на машината за дълъг период от време.

Качество и стабилност

Двойна система за филтрация се грижи за дългия живот на системата Aviva, като предпазва вътрешните ѝ компоненти от замърсяване. Моторът и въздушната помпа са произведени в Япония, а за гладката, безшумна и безупречна работа на всички компоненти отговаря интелигентна система за обмен на информация, използвана в автомобилната индустрия. Операционната система Android позволява лесно и интуитивно управление.

ЗАПИТВАНЕ

ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН КЛАПАН “SMC”

Висока скорост, дълъг живот, безшумен.

ЯПОНСКА ВЪЗДУШНА ПОМПА “ULVAC”

Тиха и с ниски вибрации.

МОТОР

Внос от Япония.

IRLEDOSRAMIRLED

Голяма мощност и дълъг живот.

Иновативна технология „CAN”. Множество методи за управление на интелигентността.
Използваната в автомобилната промишленост технология „CAN” може да поддържа висока скорост и стабилно прехвърля данни дори при радиочестотни смущения под 40.68Mhz.

Взаимодействие между човек и машина. Използва смарт операционна система “Android”.

Персонално лечение

Можете да избирате подходящия апликатор за различните зони на лечение.

Чист и хигиеничен.
Дизайн за подмяна на апликаторната глава.

Радиочестотна и инфрачервена технология.
Радиочестота с висока мощност – 150W, 40.68Mhz. Едновременното нагряване и разпространение на топлина към подкожния мастен слой благоприятства за намаляването на обиколката и стягането на кожата.

Интелигентна система за наблюдение на температурата.
Разпознава автоматично крайната точка на лечение, наблюдава в реално време промените в температурата и ефективно предпазва кожата.

Ултра тихата система AVIVA подобрява комфорта на потребителя и с нея лесно се оформя фигурата. Работещ звук на AVIVA – 40-60dB. За сравнение – звук на прелиствана книга – 20-40dB, силен глас – 70-80dB.

Готови ли сте да разгърнете пълния потенциал на своя бизнес?

Свържете се с нас и нека общият ни път към успеха започне сега!

ЗАПИТВАНЕ