НЕИНВАЗИВНО СКУЛПТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО

Body Sculpt е мултифункционален апарат за оформяне на тялото и изграждане на мускули. Подходящ е за отслабване, увеличаване на мускулатурата, намаляване на мазнините, стягане на ханша и повдигане на бедрата. Особено ефективен в областта на корема и седалището.

Body Sculpt. Тренирано тяло без тренировки.

Първият в света неинвазивен метод за повдигане на седалището и единственият начин за терапевтично изграждане на мускули, който освен това води до естествено намаляване на мазнините. Базиран изцяло на принципа на електромагнитния импулс, без радиация, нагряване или йонизация. Видим резултат след само 4 терапевтични сесии.

ЗАПИТВАНЕ

Скулптуриране на тялото и изграждане на мускулите

Body Sculpt е мултифункционален апарат за оформяне на тялото и изграждане на мускули. Подходящ е за отслабване, увеличаване на мускулатурата, намаляване на мазнините, стягане на ханша и повдигане на бедрата. Особено ефективен в областта на корема и седалището. Терапията е изключително полезна за здравето и има допълнително медицинско приложение в укрепването на мускулатурата на тазовото дъно при жените и лечението на уринарна инконтиненция.

Импулс за промяна

Body Sculpt постига чудеса с помощта на революционна технология, която използва фокусирани електромагнитни импулси с висок интензитет, за да предизвика краткосрочни мощни контракции на мускулите. За една 30-минутна сесия с Body Sculpt мускулите се свиват 30 000 пъти с честота и интензитет, които не могат да се постигнат при физическа тренировка. Екстремното свиване на мускула изисква много енергия и води до консумиране на мастните клетки в близост – съвсем естествена апоптоза, намаляване на мастните слоеве, изчистване и подчертаване на линиите на тялото.

ЗАПИТВАНЕ

Пълна безопасност

Свиването на мускулите по време на терапията не натоварва ставите и костната система. Не се прилага висока температура или каквато и да е радиация, така че няма риск от белези, изгаряния и подувания. За клиента една сесия се усеща като интензивна физическа тренировка.

Изумителни резултати

16% повече мускулна маса и 19% по-малко мазнини – такива са средните резултати от терапията с Body Sculp. Всичко това се постига само с 4 трийсетминутни сесии, разпределени в рамките на 2 седмици, което е и препоръчителният терапевтичен план. Първите резултати са видими веднага. Най-добрите резултати обаче се виждат около 3 месеца след терапията, като продължават да се подобряват до 6 месеца след нея.

Здраво тяло

Body Sculpt е създаден, за да помага на клиентите ви да заздравят телата си много, много дълго време. С корпус от неръждаема стомана, супер надеждно охлаждане и два източника на захранване, можете да разчитате на дългия му и безоблачен живот. В допълнение апаратът се грижи за комфорта не само на клиента, но и на терапевта с подвижен 10.4-инчов LCD дисплей и 4 различни апликатора (+ един за мускулатурата на тазовото дъно), които могат да работят едновременно. Апаратът е изключително мощен (4300W) и предлага 3 режима на работа: Gentle mode, Professional mode и Sport mode.

Готови ли сте да разгърнете пълния потенциал на своя бизнес?

Свържете се с нас и нека общият ни път към успеха започне сега!

ЗАПИТВАНЕ