BodySculptPro2022-05-09T14:28:59+02:00

ДВЕ ТЕХНОЛОГИИ В ЕДНО: ЕЛЕКТРОМАГНИТНА И РАДИОЧЕСТОТНА

BodySculpt Pro е първият в света апарат за извайване на тялото, който комбинира електромагнитна и радиочестотна технология.

Фокусираните електромагнитни импулси с висок интензитет стимулират двигателните неврони на телесните мускули, предизвиквайки високочестотни свръхконтракции, които водят до заздравяването и увеличаването на мускулатурата.

Радиочестотна (RF) топлинна енергия повишава мускулната температура с няколко градуса, което подготвя мускула за стрес, точно както физическата разгрявка. След това високата температура разрушава подкожните мастни клетки. В последствие те бавно се извеждат от тялото по естествен път. В допълнение радиочестотната терапия стяга кожата и подобрява еластичността ѝ.

Изграждане на мускули и изгаряне на мазнини едновременно

Единственият апарат в света, който помага на пациентите едновременно да изгарят мазнини и да оформят тялото си. Терапията се усеща като интензивна тренировка и е полезна за здравето. Подходяща е за оформяне, увеличаване на мускулната маса, разграждане на мазнините и повдигане на седалището. Това е първият в света неинвазивен метод за повдигане на седалището, който не изисква никаква предварителна подготовка или възстановителен период.

Фокусираните електромагнитни импулси с висок интензитет стимулират двигателните неврони на телесните мускули, предизвиквайки високочестотни свръхконтракции, които водят до заздравяването и увеличаването на мускулатурата.

Радиочестотната (RF) топлинна енергия разрушава подкожните мастни клетки перманентно, стяга кожата и подобрява еластичността ѝ.

Препоръчителен терапевтичен план: минимум 4 сесии х 30 минути през интервал от 7 дни.

30 минути = 30 000 мускулни контракции

Фокусираните електромагнитни импулси причиняват непрекъснато разширяване и свиване на мускула с интензитет, който просто е невъзможен при стандартна физическа тренировка, и променят в дълбочина самата структура на мускулите. Технологията насърчава растежа на миофибрилите и изграждането на нови протеинови вериги и мускулни влакна (мускулна хиперплазия), като в същото време и увеличава мускулната плътност и обем.

Интензивните хиперконтракции на мускулите, стимулирани от електромагнитните импулси, могат да доведат до масирано разграждане на мастните киселини и разграждане на триглицеридите. Повишаването на концентрацията на мастни киселини води до адипоцитна апоптоза: мастните клетки просто се разрушават и до няколко седмици се извеждат естествено от организма.

Ето как усъвършенстваната електромагнитна технология увеличава мускулите и намалява мазнините ефективно.

Използва се специфичен диапазон от честоти, които не позволяват на мускула да се отпусне между последователните стимули, принуждавайки го да остане съкратен за няколко секунди. Образуването на мускули се случва, когато мускулната тъкан е многократно изложена на това изключително високо натоварване.

Предимства на BodySculpt Pro

 • Изгражда мускули и изгаря мазнини едновременно.
 • Усеща се като интензивна тренировка, но не натоварва ставите и костите.
 • Безопасен и полезен за здравето, без възстановителен период.
 • Средно увеличаване на мускулната маса: 25%.
 • Средно намаляване на мазнините: 30%.
 • Единственият метод за неинвазивно повдигане на седалището.
 • Подходящ за всички, без белези, изгаряния и подуване.
 • Изумителни резултати само с 4 сесии през 5 до 10 дни.
 • Кратки сесии х 30 минути.
 • Мигновен резултат, който става по-забележим след 2 до 4 седмици.

Пълна безопасност и комфорт

BodySculpt Pro e безопасен и полезен за здравето. Подходящ за всички, без белези, изгаряния и подуване. Без предварителна подготовка и възстановителен период. Терапията се усеща като интензивна тренировка и е полезна за здравето, като не натоварва ставите и костите.

Изумителни резултати

25% повече мускулна маса и 30% по-малко мазнини – такива са средните резултати от терапията с BodySculp Pro. Всичко това се постига само с 4 трийсетминутни сесии през 5 до 10 дни. Мигновен резултат, който става по-забележим след 2 до 4 седмици.

Мултифункционални апликатори за различните зони на тялото

Body Sculpt Pro се грижи за комфорта не само на клиента, но и на терапевта с подвижен 10.4-инчов LCD дисплей и 4 различни апликатора (+ един за мускулатурата на тазовото дъно), които могат да работят едновременно.

 • Корем
 • Седалище
 • Бедра
 • Ръце
 • Крака
 • Интимна област
 • Терапия след раждане

3 работни режима

BodySculpt Pro е изключително мощен и предлага 3 режима на работа: Gentle mode, Professional mode и Sport mode.

Често задавани въпроси за BodySculpt Pro

Как Body Sculpt Pro намалява мазнините?2022-05-09T14:13:56+02:00

Намаляването на мазнините от BodySculpt Pro се задвижва основно от усъвършенстваната радиочестотна енергия на технологията, която загрява подкожните мастни клетки. Когато температурите достигнат между 42-44°C, мастните клетки се разграждат и унищожават, преди да бъдат естествено изхвърлени от тялото с течение на времето (минимум след 14 дни). Този процес води до 30% намаляване на мазнините след 4 BodySculpt Pro курса.

Какво е чувството по време на терапия с BodySculpt Pro?2022-05-09T14:15:16+02:00

BodySculpt Pro е безболезнено нехирургично лечение, което е оприличено на усещането за масаж с горещи камъни. Пациентите със сигурност ще почувстват интензивни мускулни контракции. А усещането за нагряване от радиочестотната технология ще се почувства топло и отпускащо.

Как да се подготвите за вашето BodySculpt Pro лечение?2022-05-09T14:16:04+02:00

Носете удобно облекло. Кожата трябва да се почисти и апликаторите трябва да бъдат сложени директно върху кожата. За разлика от Body Sculpt, апликаторите не могат да се поставят върху дрехите ви. Ако имате пиърсинг на корема или зърната, както и пиърсинг на интимните части, моля, отстранете ги преди лечението. Те могат да се нагорещят от топлината, генерирана по време на процедурата и след това да причинят изгаряния в областите, където са пиърсингите. Ако носите часовник, колан или електронно устройство като телефон, задължително ги отстранете от вас за да се избегне прегряване или техническа неизправност.

Какви са страничните ефекти на BodySculpt Pro?2022-05-09T14:16:52+02:00

Най-честите нежелани реакции са чувствителност и болезненост в областта на третиране. Възможна е мускулна треска, която отминава в рамките на няколко дни.

Какви области на тялото могат да третират BodySculpt и BodySculpt Pro?2022-05-09T14:17:54+02:00

И двете лечения изграждат мускули и намаляват мазнините в 5 различни области на тялото:

 • Корем
 • Седалище
 • Крака (седалище, предна/задна/вътрешна част на бедрата, бричове)
 • Ръце (бицепс, трицепс)
 • Прасци
Лечението с BodySculpt Pro има ли възстановителен период?2022-05-09T14:18:43+02:00

BodySculpt Pro е нехирургично, неинвазивно лечение и не изисква време за възстановяване. Можете да възобновите нормалните си дейности веднага след процедурата.

Каква е разликата между BodySculpt Pro и BodySculpt?2022-05-09T14:20:18+02:00

Основната причина, поради която BodySculpt Pro се различава от BodySculpt, е технологичният им състав. BodySculpt разчита само на усъвършенствана технология, която използва фокусирани електромагнитни импулси с висок интензитет за тонизиране и изграждане на мускулите, както и намаляване на мазнините. BodySculpt Pro е първото в света лечение, което комбинира тази технология с радиочестота. Той смесва радиочестотна топлинна енергия с фокусираните електромагнитни импулси, използвайки патентован електрод, който не се намира в никое друго устройство за контуриране на тялото. Тази добавена топлина засилва кръвоснабдяването на мускулите, така че те да се натрупват по-силни и по-бързо. Освен това загрява и слоевете мазнини до ниво което ги кара да се намалят обема си. Мастните клетки се метаболизират от тялото по естествен начин, което води до трайно отстраняване на мазнините. Този процес имитира ефектите на други процедури за извайване на тялото, като замразяване на мазнини, което унищожава мазнините по подобен температурно контролиран начин, но без ползите за изграждане на мускули.

Какви са разликите в ползите между BodySculpt Pro и BodySculpt?2022-05-09T14:22:16+02:00

Обновената технология на BodySculpt Pro създава различни предимства на класическата процедура BodySculpt чрез комбиниране на RF енергия за топене на мазнини с фокусирани електромагнитни импулси с висок интензитет. Идвете лечения подобряват мускулите, тялото и кожата по няколко ключови начина:

Мускул: BodySculpt увеличава мускулната маса с до 16%, докато BodySculpt Pro увеличава мускулната маса с до 25%.

Телесни мазнини: BodySculpt помага на пациентите да постигнат до -19% загуба на мазнини. BodySculpt Pro помага за по-нататъшна загуба на мазнини при пациенти с повече мазнини за премахване, като генерира до -30% намаляване на мазнините след 3 месеца лечение.

Кожа: Макар че контурирането на тялото е основната цел и на двете процедури, Bod Sculpt Pro предлага и ползи за стягане на кожата чрез намаляване на увисналите мастни натрупвания и укрепване на мускулния тонус.

Идеален кандидат ли съм за BodySculpt Pro?2022-05-09T14:23:28+02:00

BodySculpt Pro е идеален за пациенти, които искат да натрупат мускулната си маса, като същевременно се насочат към мазнините. 60% от жените и 90% от мъжете се интересуват от процедури за мускулно тонизиране и/или намаляване на мазнините. Ако сте човек, който иска да се възползва от по-малко мазнини и повече мускули, тогава бихте били чудесен кандидат за BodySculpt Pro. Той е особено идеален за пациенти с по-висок ИТМ (до 35), които искат бързо да проследят своите резултати за намаляване на мазнините и изграждане на мускули. Пациентите, които са извадили известно време от режимите си на упражнения, но искат бързо да се върнат във форма, също са идеални кандидати.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Електромагнитна вълна (енергия) 0-7 tesla
Обща мощност 3000W
RF мощност 120W
Честота F1:1-10Hz        F2:1-100Hz
Широчина на импулса 300us
Режим Режим-I (Спортен)
Режим-II (Лек)
Режим-Ⅲ(Професионален)
Дисплей 10.4 inch
Апликатори I-B1 、II-B2
Размер на апарата 1200mm*360mm*520mm
Размер на пакета 1150mm*540mm*840mm
Нетно тегло 63 кг
Брутно тегло 96 кг

Готови ли сте да разгърнете пълния потенциал на своя бизнес?

Свържете се с нас и нека общият ни път към успеха започне сега!

ЗАПИТВАНЕ

Top Sliding Bar

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Recent Tweets

Go to Top