КОНСУМАТИВИ

Иновативни формули за пълен комфорт.

Хипоалергични и изключително ефикасни ултразвукови гелове, подходящи за различни типове кожа. Специалните комбинации от съставки гарантират пълен комфорт и висококачествена защита.

UltraGenic Professional

Класически ултразвуков гел

Подходящ за всички видове процедури, изискващи ултразвуков гел. С висок вискозитет, за да разпредели и да намали топлината получена от лазера или IPL оборудването. Хипоалергичен и водоразтворим. С прозрачен цвят, без аромат.

ЗАПИТВАНЕ

UltraGenic + Aloe Vera

Ултразвуков гел с Алое Вера

Подходящ за всички видове процедури, изискващи ултразвуков гел. С висок вискозитет, за да разпредели и да намали топлината получена от лазера или IPL оборудването. Подходящ за дехидратирана кожа. Хипоалергичен и водоразтворим. С прозрачен цвят, без аромат.

ЗАПИТВАНЕ

UltraGenic Professional + Aloe Vera & Hyaluron

Ултразвуков гел с Алое Вера и Хуалурон

Подходящ за всички видове процедури, изискващи ултразвуков гел. С висок вискозитет, за да разпредели и да намали топлината получена от лазера или IPL оборудването. Иновативната комбинация от съставки спомага за силна хидратация при клиенти със суха кожа. Изключително ефикасен по време на горещия летен сезон. Предпазва от изгаряне и изсушаване на кожата. Хипоалергичен и водоразтворим. С прозрачен цвят, без аромат.

ЗАПИТВАНЕ

UltraGenic Medical

Подходящ за всички видове ултразвукови и доплер приложения. Осигурява много добра проводимост на звука и оптимален ехографски образ. Хипоалергичен и водоразтворим. Със син цвят, без аромат.

ЗАПИТВАНЕ

Професионални предпазни очила за лазерна епилация и IPL оборудване

Модерни, удобни и супер ефикасни в професионалната защита на очите по време на работа с лазери и IPL уреди. Стъклата от най-висок клас спират лъчи с дължина на вълната 680-1100 nm, а моделът и висококачествените материали гарантират ефективна защита независимо от ъгъла на падане на светлината. Очилата са здрави, удароустойчиви и леки и вървят в комплект с несесер за съхранение и почистваща кърпичка.

Готови ли сте да разгърнете пълния потенциал на своя бизнес?

Свържете се с нас и нека общият ни път към успеха започне сега!

ЗАПИТВАНЕ