СИНЕРГИЧЕН ЕФЕКТ

Радиочестотна и плазмена тенология в революционна синергия

ИНОВАТИВНА КОМБИНАЦИЯ ОТ
РАДИОЧЕСТОТА И ПЛАЗМА

GENTLO е първата в света смарт система, която съчетава радиочестотна и плазмена технология.

GENTLO максимизира ефекта на синергичното действие на двете технологии от епидермиса до дермата и осигурява оптимален резултат като лифтинг, стягане и цялостно ревитализиране на кожата.

RM | RF МИКРОИГЛИ

Изолиран и неизолиран тип на иглите за подобряване структурата и вида на кожата, лечение на акне, заличаване на белези и стрии, лечение на хиперхидроза (прекомерно изпотяване).

СПЕЦИАЛНИТЕ RF МИКРОИГЛИ НА GENTLO

Регулируема дълбочина на въздействие от 0.5 до 3.5 mm и избиране на неизолиран или изолиран тип на иглите.

ГОЛЯМА ВИДИМОСТ

С 25% по-малък от стандартния накрайник, GENTLO минимизира застъпването по време на лечение и осигурява широк ъгъл на видимост за по-точни и прецизни процедури.

PS | ПЛАЗМА

Космическа технология, която генерира стабилна плазма с висока енергия и изстрелва плазмени йони към кожата. Ефектът е изумителен: терапията премахва години на умора, изсветлява, пречиства, стяга и успокоява кожата. Но най-възхитителното е, че повишава абсорбцията на козметични продукти с 466%!

ПЛАЗМА?

99% от материала във Вселената се състои от плазма.
Плазмата може да е най-разпространената форма на обикновена материя, въпреки че тази хипотеза понастоящем е относителна.
Плазмата е едно от четирите основни състояния на материята, заедно с другите три – твърдо вещество, течност и газ.

PLASONIC

Skin Booster Серум

Специално създаден да работи в комбинация с плазмената стимулация на GENTLO за изсветляване и подмладяване. Серумът съдържа специална комбинация от аминокиселини, витамини и 4 различни трипептиди, които увеличават в пъти регенеративната способност на кожата.

ВСЕКИ ПРОБЛЕМ СИ ИМА РЕШЕНИЕ

5 различни апликатора за съвършен резултат при всички обстоятелства

RN|RF-ИГЛА

Монополярна RF игла

ТОЧНО В ЦЕЛТА

Единичната RF игла атакува мастните жлези локално и в дълбочина, без да уврежда епидермиса. С 3 нива на проникване, иглата достига до тях където и да са и елиминира не само акнето, но и риска от повторната му поява.

RC | RF КРЪГ

Монополярен RF кръгъл апликатор

ЦЯЛОСТЕН ЕФЕКТ

Кръглият керамичен RF апликатор се използва за цялостно подмладяване на кожата, както и преди и след терапия против акне, за да сте сигурни, че енергията е достигнала дори до онези микроструктури в кожата, които е невъзможно да се уцелят с игла. Подходящ е и за вулвена терапия.

RV | RF ВАГИНАЛЕН АПЛИКАТОР

Монополярен RF апликатор за вагинална терапия

НА ЧЕСТОТАТА НА ЖЕНСТВЕНОСТТА

Неинвазивен, безболезнен и нехирургичен метод за радиочестотно лечение на вагинална сухота, както и за стягане и подмладяване на влагалището. С удобен ергономичен накрайник за минимален дискомфорт по време на процедурата.

ТЕРАПИИ

Заличаване на белези и стрии; изсветляване, подмладяване, стягане, освежаване и обновяване на кожата; лифтинг; лечение на акне, черни и бели комедони; свиване на порите; заличаване на фините линии; лечение на хиперхидроза (прекомерно изпотяване).

Подобряване на кожната текстура; тонизиране; изсветляване; хидратация; стягане на порите; изглаждане на бръчките; абсорбция на козметични и медицински продукти.

Стягане и подмладяване на влагалището; избелване на интимните части; лечение на вагинална сухота.

ИНТЕЛИГЕНТНО УДОБСТВО

Свързване онлайн, самодиагностика и осигуряване на оптимално ръководство за потребителите

1

ИНТЕГРИРАНА СМАРТ СИСТЕМА

GENTLO е оборудван с интелигентна система за самодиагностика онлайн и открива всички потенциални проблеми в системата в реално време, без да се налагат технически прегледи на място.

2

КУМУЛАТИВНА БАЗА ДАННИ

GENTLO непрекъснато натрупва и анализира данни, базирани в облака, за да предложи на терапевта най-ефикасните и безопасни индивидуални параметри за всеки вид терапия.

3

ИНТУИТИВЕН И ЛЕСЕН ЗА РАБОТА ИНТЕРФЕЙС

Цветна гениалност, уникален GENTLO потребителски интерфейс

4

ЛЕСЕН ЗА РАБОТА АПАРАТ

Супер интуитивно управление, сензори, разположени в предната част на апликаторите и удобна система за следене на процедурите чрез LED индикатори.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Готови ли сте да разгърнете пълния потенциал на своя бизнес?

Свържете се с нас и нека общият ни път към успеха започне сега!

ЗАПИТВАНЕ