ДИОДНА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

LasePro е най-доброто начало. Бюджетно решение без компромис с качеството. Апарат за диодна лазерна епилация за всички типове кожа, включително кожа с тен. На отлична цена и с отлични резултати.

Идеалното решение за стартиращи бизнеси или специалисти, които са решили да разширят портфолиото си без огромни вложения. Технологиите, внедрени в LasePro, са изключително качествени и надеждни, а резултатите, които ще постигнете с него, по нищо не отстъпват на тези на много по-скъпите апарати на пазара.

Прецизност и свобода

LasePro е изключително прецизен при всеки тип кожа, защото работи с 3 дължини на вълната: 755nm (Александритна дължина), 808nm (Диодна дължина) и 1064nm (NdYag). Можете да избирате между два режима на работа: Normal и Fast Mode. В Normal Mode апаратът използва готови в параметри спрямо пола на клиента, а във Fast Mode имате огромна свобода на действие: задавате параметрите ръчно и постигате оптимални резултати. Можете да следите температурата на върха на апликатора по всяко време чрез удобния OLED дисплей, разположен на гърба му.

Безпроблемна работа при всякаква температура

Много апарати имат нужда от допълнителна климатизация или вентилация в помещението, за да функционират правилно. Не и LasePro. Той запазва ефективността си, независимо от външната температура, благодарение на прецизната система за вътрешно охлаждане.

Гаранция за качество

LasePro е перфектно екипиран със сапфирена диодна матрица, произведена в САЩ. Тази висококачествена технология позволява пълна 2-годишна гаранция за неограничен брой изстрели и е безспорно предимство пред останалите апарати на пазара.

Готови ли сте да разгърнете пълния потенциал на своя бизнес?

Свържете се с нас и нека общият ни път към успеха започне сега!

ЗАПИТВАНЕ