ДИОДНА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

LasePro е най-доброто начало. Бюджетно решение без компромис с качеството. Апарат за диодна лазерна епилация за всички типове кожа, включително кожа с тен. На отлична цена и с отлични резултати.

Идеалното решение за стартиращи бизнеси или специалисти, които са решили да разширят портфолиото си без огромни вложения. Технологиите, внедрени в LasePro, са изключително качествени и надеждни, а резултатите, които ще постигнете с него, по нищо не отстъпват на тези на много по-скъпите апарати на пазара.

Прецизност и свобода

LasePro работи с цели четири дължини на вълната за наистина впечатляващи резултати: 755nm (Александритна дължина), 808nm (Диодна дължина), 940nm (Диодна дължина) и 1064nm (NdYag), както и на супер къс импулс от 5 ms. Това му позволява изключителна прецизност при всеки тип кожа, от най-светлата до най-тъмната.

Съвършенство за всеки

В LasePro всяка нужда на терапевта и клиента е предвидена. Можете да избирате между два режима на работа: Normal и Fast Mode. В Normal Mode апаратът използва готови в параметри спрямо пола на клиента, а във Fast Mode имате огромна свобода на действие: задавате параметрите ръчно и постигате оптимални резултати.

По-ефективна и бърза работа

LasePro е снабден с максимално удобен накрайник с голямо работно поле с размери 12х20мм. Благодарение на вградената в него интелигентна система, можете да следите температурата на върха на апликатора по всяко време чрез удобния OLED дисплей, разположен на гърба му. Оборудван е с мек силиконов бутон. Работи с изключително висока единична мощност от 2000W.

БЕЗПРОБЛЕМНА РАБОТА ПРИ ВСЯКАКВА ТЕМПЕРАТУРА

Много апарати имат нужда от допълнителна климатизация или вентилация в помещението, за да функционират правилно. Не и LasePro. Той запазва ефективността си, независимо от външната температура, благодарение на прецизната система за вътрешно охлаждане. Апаратът разполага с обемен 5-литров воден контейнер, както и с произведена в Германия водна помпа.

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

LasePro е перфектно екипиран със сапфирена диодна матрица, произведена в САЩ. Тази висококачествена технология позволява пълна 2-годишна гаранция за неограничен брой изстрели и е безспорно предимство пред останалите апарати на пазара.

10,4″ HD TOUCH SCREEN ДИСПЛЕЙ

ГОЛЯМА РАБОТНА ЗОНА С РАЗМЕР 12х20ММ

ЗДРАВ ВЪНШЕН КОРПУС НАПРАВЕН ОТ ABS СТОМАНА

360° БЕЗШУМНИ КОЛЕЛА

Сертифициран в Европейския съюз

LasePro отговаря на последните стандарти в ЕС за медицинско оборудване. След провеждане на редица задълбочени тестове, немската компания “TUV SUD” издаде на компанията европейски сертификат за медицинска маркировка “CE”.

Готови ли сте да разгърнете пълния потенциал на своя бизнес?

Свържете се с нас и нека общият ни път към успеха започне сега!

ЗАПИТВАНЕ