ДИОДНА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

SmartLase надскача всичко, съществувало до днес. Сравнява се единствено със себе си. Постига непостижимото с лекота. SmartLase е революцията в лазерната епилация. За всички типове кожа, включително и кожа с тен.

Прецизност х3

SmartLase работи и с трите дължини на вълната: 755nm (Александритна дължина), 808nm (Диодна дължина) и 1064nm (NdYag), както и на супер къс импулс от 5 ms. Това му позволява изключителна прецизност при всеки тип кожа, от най-светлата до най-тъмната.

ЗАПИТВАНЕ

Съвършенство за всеки

В SmartLase всяка нужда на терапевта и клиента е предвидена. Системата работи в два режима – естетичен и професионален – за да постига чудеса не само когато овладеете технологията напълно, но и в самото начало. В режим Aesthetic апаратът работи с готови параметри, за да можете да започнете работа със SmartLase възможно най-бързо и с минимално обучение, без да се съмнявате в перфектните си резултати. А когато се почувствате абсолютно уверени, режим Professional ви позволява да задавате параметрите на ръка, като ги съобразявате с индивидуалните нужди и специфики на клиента: праг на болката, тен, тип на косъма и т.н.

ЗАПИТВАНЕ

Успех, който се вижда лесно

SmartLase е снабден с 12“ HD touch screen дисплей с процесор Samsung (8 bit A53 1.4Ghz) и оперативна система Android за изключително лесна и интуитивна употреба и безкомпромисно качество на изображението. А удобният OLED дисплей, разположен върху самия апликатор, ви позволява с лекота да следите най-важното: на колко процента е изпълнена процедурата (в естетичен режим) и какво количество енергия се прилага върху зоната (в професионален режим).

Голям екран с висока резолюция за перфектно взаимодействие.

Ситуационен монитор на апликатора.
Нашата система усеща кога апликаторът е поставен обратно в неговия държател, като в тази позиция тя спира използването на лазера и предотвратява случайното му пускане. Охладителната система също се изключва автоматично. Тези специални функции осигуряват както безопасността, така и екологичната пригодност на “Smartlase”.

“OLED” дисплей на апликатора.
Вграденият в апликатора уникален “OLED” дисплей показва настройките и хода на лечението, като това позволява на оператора да се фокусира върху скоростта и безопасността на самата процедура.

Гарантирана устойчивост

Нищо в тази технология не е оставено на случайността. Сапфирените диодни матрици на SmartLase се произвеждат в САЩ и имат 2-годишна гаранция за неограничен брой изстрели! Предвидени са и допълнителни системи Multistage Steady Flow с функция Anti-Shock, които ограничават вредните въздействия на лазера и значително удължават живота му. SmartLase има и „Stand by“ режим, който щади природата и бюджета ви, като прави системата изключително енергийно ефективна.

ЗАПИТВАНЕ

Комфорт без компромиси

За разлика от много марки на пазара, които използват собствени системи за охлаждане, SmartLase не допуска компромис и избира доказан външен производител: HITACHI. За да гарантира пълен комфорт и защита на кожата, SmartLase достига температура от 4 градуса само за 4 секунди. Вграденият в апликатора температурен сензор PT100 с PID алгоритъм пък се грижи за постоянното ѝ поддържане, дори и при продължителни високоенергийни изстрели и без значение каква е температурата в помещението.

Система за бързо охлаждане на компресора.
Само за 4 секунди компресорът HITACHI от промишлен клас сваля температурата до 4 градуса, която се поддържа стабилна на това ниво, дори и при използване на постоянна висока енергия. Това гарантира отлична защита на кожата и по-приятно преживяване за клиента.

Интелигентна система за следене на температурата.
В апликатора има вграден изключително точен температурен датчик”PT1000”, използващ алгоритъма “PID”, който управлява температурата на сапфирния кристал и поддържа постоянни 4 градуса, гарантиращи защита на кожата.

Висока единична мощност до 2600W.
Високата мощност и кратката продължителност на импулса подобряват както нивото на комфорт, така и ефикасността.

Интелигентна защита

При всяко включване системата SmartLase провежда автодиагностика на всичките си компоненти, сигнализира за евентуални проблеми и не се включва преди тяхното отстраняване. А то е много по-лесно, отколкото очаквате: редица технически параметри могат да се коригират дистанционно през Wi-Fi, поради което апаратът трябва да е свързан с мрежата, за да работи.

За стопроцентова защита от случайни изстрели, които могат да повредят сапфирения кристал или останалите чувствителни системи, се грижи специален сензор, който отчита кога апликаторът се прибира в холдъра и блокира лазера в тази позиция.

Автоматична 24-точкова начална проверка.
При включване на машината се стартира автоматична 24-точкова начална проверка, която гарантира, че устройството е в пълна изправност, и същевременно показва предварително всички проблеми за потребителя.

Двоен филтър, два пъти по-добра защита.
“SmartLase” е оборудван с модерна, двустепенна система за филтриране на водата. В първия етап памукът “PP” филтрира примесите и не допуска блокиране на лазера, а във втория етап се използва специална смола, която филтрира металните йони, предотвратява корозията на вътрешния лазер и удължава експлоатационния живот на системата.

Режим “SHR”

755nm/808nm/1064nm

Мощност до 2600W

Голяма работна зона с размери 12х20мм

Професионален и естетичен режим

24 броя наблюдателни тестове в реално време

Медицинска маркировка “CE”

Сензорен екран с диагонал 12,1 инча

US диодна матрица

“OLED” дисплей на апликатора

Голям размер, по-бърза работа.
Големият размер на апликатора увеличава дълбочината на топлинно проникване и позволява на косменият фоликул да абсорбира повече енергия, като така се подобрява ефективността на лечение.

Сертифициран в Европейския съюз

“SmartLase” отговаря на последните стандарти в ЕС за медицинско оборудване. След провеждане на редица задълбочени тестове, немската компания “TUV SUD” издаде на компанията европейски сертификат за медицинска маркировка “CE”.

Професионално, импулсово захранване на лазера с постоянен ток.
Максимален ток: 100А; Максимална мощност: 2600 W. Високата мощност осигурява достатъчно енергия за постигане на оптимални резултати. Многоетапната система за постоянен поток и високопрецизната антишокова функция свеждат до минимум въздействието върху лазера и удължават неговия експлоатационен живот.

Материали с висококачествен дизайн.
Изцяло металната рамка на “SmartLase”, съдържаща се в направения от пластмаса “ABC” външен корпус, е гаранция за отлично и първокласно качество. Внимателно проектираните водна филтрация и електрическа сепарация също съответстват на най-високите стандарти за безопасност.

Уникален дизайн на защитен щепсел.
Обикновен въртящ се превключвател, който заключва и отключва апликатора.

Готови ли сте да разгърнете пълния потенциал на своя бизнес?

Свържете се с нас и нека общият ни път към успеха започне сега!

ЗАПИТВАНЕ